Fordelskort / Kundekort
Fordelskort og kundekort kan lønne seg

Fordelskort er en effektiv form for kundebinding, som skaper et lojalitetsforhold til din virksomhet. Ved at kortinnehaver får egne tilbud og fordeler, blir hun oppmuntret til å gjøre sine innkjøp ved de utsalgsstedene som er tilknyttet kortet. Bruk av kortet kan registreres meget detaljert, slik at man bl.a. kan rette markedsføringen mot ulike grupper som har de samme handlemønstrene.  Kunden får rabatter eller opparbeider seg bonuspoeng. Ordningen med bonuspoeng stimulerer til videre handel hos kortutsteder.

 Eksempler på fordelskort som alle kan skaffe seg.
  • Trumf
  • OBOS
  • Smart Club
  • Coop
  • Postbankens fordelskort
  • NBBL

 Eksempel på fordelskort  

 
Fordeler
Et av selskapene med fordelskort er Smart Club. Her får du medlemspriser på varer og tjenester som tilbys og i tillegg får du 1,5 % kjøpsbonus på det du handler. Smart Club er en del av Coop og du kan også bruke Coop kortet på Smart Club, men du kan ikke bruke kortene samtidig. Medlemmer av Smart Club får tilgang på tilbud innen "ferie og fritid", "hus og hjem", "helse og velvære", og "kultur". 
 
Kredittkort
Mange av leverandørene på fordelskort leverer nå også egne kort som er et kredittkort (mastercard) kombinert med det vanlige fordelskortet. Dette kortet gir ekstra kreditt og du kan bruke det til å betale, samtidig som du får dine fordeler.
 
Kundekort
i likhet med fordelskort, skaper kundekort lojalitet. Utstyr kundene dine med kundekort slik at ordreregistreringen blir enda mer effektiv og reduserer faren for misbruk av kundekonti.
  • Maxbo
  • Byggmakker
  • Baker Hansen
  • Bygger'n
Kundekort    
Nettbutikk
PAS Online
Nexus
Nyheter
Stanley Security velger PAS Card
Fra 1. september 2014 produserer PAS Card alle kort for Stanley Security.
PAS Card og Stanley Security har signert en avtale der Stanleys kunder skal bruke PAS Online, PAS Cards sikkre webportal for bestilling av kort, nøkkelbrikker og tilbehør.

 
Les mer her.
 
 
 
Magicard er blitt Mac-kompatibel
 
Ultra Electronics ID lanserer en ny printerdriver som gjør at Magicard plastkortprintere nå kan brukes sammen med Mac maskiner som kjører på Mac OS X operativsystem.
 
 
 
 
                                               
 
NYHET! Elko symbolgenerator
I samarbeid med Elko har vi utviklet en symbolgenerator for
 
 
 
                                               
 
PAS Card ekspanderer til Tyskland
PAS Card AS tar steget inn på det europeiske markedet gjennom morseslskapet neXus' oppkjøp av tyske INTRAPROC GmbH. Gjennom oppkjøpet introduseres PAS Cards virksomhet i Europa og neXus fortsetter sin offensiv ved å utvide konsernet og etablere sitt tredje kontor i Tyskland.  Oppkjøpet av INTRAPROC forankrer ytterligere neXus tilbud av Fysisk og Logisk Access.  
LES MER
Julebonus fra Meny
 

Med november kommer juleforberedelser! For fjerde år på rad er det PAS Card som leverer plastkortene til Menys julebonus kampanje.
 
 
                                               
Systemløsningen IDC – vinner av Security Awards!
 
Systemløsningen IDC ble vinner av Security Awards i kategorien Årets IT-sikkerhetsløsning.
 
 
                                               
Vellykket IDC-seminar


PAS Card inviterte til IDC seminar i september.
 
 
                                               
Nøkkelbrikke med revolusjonerende resultat ved lasergravering.

Bakelit Pro

Nøkkelbrikken er både anvendelig og holdbar, men det absolutt beste med Bakelitt Pro er det uslåelige resultatet ved lasergravering. Aldri før har vi vært i stand til å lasergravere med slik klarhet og skarphet!
 
 
                                              
 
Følg oss på Instagram!
 
 
  
Ny biometrileser
 

Hold øynene åpne for et etterspurt tilskudd til vår populære leserserie!
I høst presenterer vi en biometrileser for utendørsbruk.

 
  
PAS Card blir samarbeidspartner med Foreningen Norske Låsesmeder
 
Vi er meget glade for å bli akseptert som samarbeidspartner i Foreningen Norske Låsesmeder, og ønsker å tilby medlemmene gode produkter og brukervennlige løsninger.