Telefon sentralbord:
67 11 90 00
Telefaks: 67 11 90 01
E-post: post@pascard.no

Følg oss på Facebook.
Trykk på Liker:
fb


Digitroll publiseringsløsning
Vel overstått Eliaden 2012!
Eliaden på Lillestrøm gikk av stabelen 4-7 juni og PAS Card var på plass. Det var det norske teamets første messe og spenningen var på topp før åpningen. Det ble et veldig vellykket resultat, standen tiltrakk seg en hel del personer, nysgjerrige på hva PAS Card kan tilby, og mange nye kontakter ble knyttet. På tirsdagen ble stemningen enda høyere da vår norske sjef ble feiret med ballonger, blomster og marsipankake til alle.

– Vi var veldig fornøyde med messen, konstaterer Anette Aalerud Seim, selger i PAS Card i Norge, som var på plass ved standen alle de fire dagene.

 
Stanley Security velger PAS Card
Stanley Security er en landsdekkende leverandør av sikkerhetsløsninger og tjenester innen fagområdet adgangskontroll, kameraovervåking, innbruddsalarm og varesikring. Som en del av Stanley Black & Decker konsernet, Europas største leverandør av sikkerhetselektronikk kan vi dermed tilby våre kunder det beste fra to verdener, et lokalt selskap med globale ressurser i ryggen.  Stanley har en sikkerhetsløsning tilpasset ethvert behov innen de fleste bransjer.  
 
 
Trond Langeland i Stanley Security og Thomas Sommerfeldt Preus i PAS Card

 

Fra 1. september 2014 produserer PAS Card alle kort for Stanley Security.
PAS Card og Stanley Security har signert en avtale der Stanleys kunder skal bruke PAS Online, PAS Cards sikre webportal for bestilling av kort, nøkkelbrikker og tilbehør. PAS Card lagerfører og personaliserer produkter og sender disse ut til Stanleys kundenr. Kontrakten er viktig både for Stanley som får tilgang til PAS Cards høye produksjonskapasitet, og teknologisk spisskompetanse innen identitetshåndtering og for PAS Card viser denne avtalen hvilken posisjon PAS Card har fått i det norske markedet for digital og fysisk sikring.
 
Last ned pressemelding her:
 
 
  
Magicard er blitt Mac-kompatibel
Ultra Electronics ID lanserer en ny printerdriver som gjør at Magicard plastkortprintere nå kan brukes sammen med Mac maskiner som kjører på Mac OS X operativsystem. Den nye Mac OS X printerdriveren er Ultra ID’s første programvare bygget for Unix  operativsystemer. Driveren gir Mac printstøtte til alle aktuelle Magicard direct-to-card (DTC) printere deriblant Rio Pro, Enduro+, Pronto, Rio Pro Xtended og Rio Pro Secure modeller.

Samtlige egenskaper som brukere forventer fra Magicard printere til Windows operativsystem er nå også tilgjengelig for Magicard printere tilknyttet Mac OS X. Dette inkluderer full-farge tosidig print, støtte for magnetstripe og smart chip koding, samt print av HoloKote™ sikkerhetsmerke.

Last ned Mac driver.
Les pressemeldingen her.
 
 
 
 
                                                                                                                                                                                               
Møt oss på Eliaden
PAS Card stiller ut på Eliaden 2014 med stand C04-04. Fokus kommer til å være vår nye Elko Generator der du selv velger hvilket symbol som skal leveres på dine knapper. PAS Online bestilling av personaliserte produkter via sikker nettportal.
 
Bruk vårt standnummer som passord: c04-04 og forhåndsbestill gratisbilletter her: LINK. Vi ser frem til å møte deg!
 
 Mer informasjon her: http://www.eliaden.no/
 
 
 
 
 
 
 
 
NYHET! Elko symbolgenerator
Prøv vår nye symbolgenerator og bestill direkte fra nettbutikken! I samarbeid med Elko har vi utviklet en symbolgenerator for lasergravering av brytere. Bestill her.
Som eneste norske leverandør har PAS Card egen lasergraveringstjeneste for blant annet dørbrytere og nøkkelbrikker.
Med lasergravert logo eller et annet motiv får du et unikt profilprodukt med uovertruffen holdbarhet som automatisk blir et blikkfang. Bruk vår symbolgenerator til å bestille Elko dørbrytere i nettbutikken. Velg akkurat de symbolene du ønsker og bestill kun det antall brytere du ønsker. Velg blant symbolbrytere til Elko Living og Elko standardbrytere. Enkelt!
 
 
 
                                                                                                                                             
 
 
 
PAS Card ekspanderer til Tyskland
PAS Card AS tar steget inn på det europeiske markedet gjennom morseslskapet neXus' oppkjøp av tyske INTRAPROC GmbH. Gjennom oppkjøpet introduseres PAS Cards virksomhet i Europa og neXus fortsetter sin offensiv ved å utvide konsernet og etablere sitt tredje kontor i Tyskland.  Oppkjøpet av INTRAPROC forankrer ytterligere neXus tilbud av Fysisk og Logisk Access.
 
 
INTRAPROC er en av pionerene innen ID-løsninger og har i løpet av sine 30 år ekspandert både nasjonalt og internasjonalt. Med sine produkter og tjenester samt sin ekspertise, vil INTRAPROC gjøre neXus' tilbud av Fysisk og Logisk Access komplett også i DACH regionen (Tyskland, Østerrike og Sveits).
 
PAS Cards produkter og tjenester vil gjennom INTRAPROC bli tilbudt kunder over hele DACH regionen. Spesielt fokus vil være på PAS Cards Online Services, spesielt web-bestillingsportalen PAS Online, som savner sidestykke i regionen. PAS Card på sin side vil tilby det nordiske markedet INTRAPROCs unike produktportefølje, for eksempel firmaets eventløsninger. Sammen blir vi en av Europas største aktører innen ID Solutions.
 
I Tyskland vil neXus-konsernet etter oppkjøpet ha kontorer i Berlin, Düsseldorf og Ettlingen med til sammen100 medarbeidere.
 
Axel Berns og Peter Alpmann, INTRAPROCs tidligere eiere, vil fortsette å drive selskapet etter oppkjøpet. – Vi ser frem til å bli en del av neXus-gruppen og kunne tilby våre produkter også til det nordiske markedet. Vi vil også kunne tilby PAS Cards totale tilbud og deres Online Services i DACH regionen. Våre kunder vil ha stor fordel av denne unike kombinasjonen av IT og ID-kompetanse, sier Axel Berns.
 
– DACH regionen er et spennende og raskt voksende marked med over 100 millioner mennesker, og dette er virkelig det store steget ut i Europa for oss. Sammen med INTRAPROC vil vi kunne tilby våre innovative tjenester til et stort antall nye kunder. INTRAPROCS ID-produkter og tjenester vil ytterligere styrke vårt tilbud for kombinert Fysisk og Logisk Access. Det er en perfekt match, sier Freddie Parrman, CEO, PAS Card.
 
neXus
neXus er en ledende internasjonal leverandør av sikkerhetsløsninger og tjenester for både fysisk og logisk access. Et integrert tilbud gjør neXus den ideelle leverandør av identitets- og adgangshåndtering. neXus har hovedkontor i Stockholm og avdelingskontorer i Tyskland, Sverige, Norge, Danmark, Frankrike, India, USA og Storbritannia.
 
PAS Card, en del av neXus konsernet
Det svenske selskapet PAS Card ble grunnlagt i 2006 og har til sammen syv kontorer i Sverige, Norge og Danmark. PAS Card utvikler og selger produkter og tjenester for sikker identitetshåndtering og er en leverandør av ID Solutions. Siden 2012 har PAS Card vært en del av neXus-konsernet.
 
INTRAPROC
Det tyske selskapet INTRAPROC har virksomhet innen ID-Solutions med spesiell kompetanse innen kundespesifikke ID-løsninger, samt salg av plastkort og utstyr for personalisering. Siden 1982 har INTRAPROC tilbudt innovative og praktiske plastkortløsninger for små og store bedrifter, samt til internasjonale organisasjoner og regjeringer.
 
For mer informasjon, kontakt:
Freddie Parrman
Adm Dir PAS Card
+46 86 85 45 65  
 
 
Julebonus fra Meny
Med november kommer juleforberedelser! For fjerde år på rad er det PAS Card som leverer plastkortene til Menys julebonus kampanje.

 
 
 
1. november lanserte MENY sin julebonuskampanje. Handler du 5 ganger for kr 500,- eller mer pr handel, innen 15. desember, vil du motta en gavesjekk på kr 200,-. PAS Card har levert plastkort montert i folder til kampanjen. Foldere med kort ble distribuert til 160 MENY butikker over hele landet i uken før kampanjen ble lansert. Alle parter er godt fornøyd med gjennomføringen av prosjektet.
 
 
 
PAS Card - vinner av Security Awards

Systemløsningen IDC ble vinner av Security Awards i kategorien Årets IT-sikkerhetsløsning. Med begrunnelsen ”Moderne, brukervennlig, sikkert og effektivt er bare noen stikkord som kjennetegner IT-sikkerhetsløsningen som fortsatt er under utvikling og som med sitt enkle, tydlige og fleksible grensesnitt ikke bare forenkler administrasjon, men også reduserer kostnader” vant PAS Cards løsning over konkurrentene.

– IDC er virkelig en verdig vinner av prisen og jeg er meget stolt over at vi ikke bare ble nominert, men at vi vant. At nettopp enkelheten i systemet blir fremhevet er spesielt gøy, da det er noe vi jobber hardt for å oppnå. Vi ønsker å gi våre kunder brukervennlige og fleksible løsninger, sier Pierre Parrman.
 
IDC, som står for IDentity Connector, gir organisasjoner økt sikkerhet, enklere administrasjon og bedre kontroll. Det er en systemløsning som gjør det mulig å knytte sammen flere systemer som håndterer identiteter. I praksis betyr det at en mengde funksjoner, for eksempel utlån, betaling, booking samt adgangs- og utskriftfunksjoner, kan samles på ett eneste kort. Og alt administreres fra ett og samme grensesnitt.
 
– IDC gjør at sikkerheten økes for de systemer som er tilknyttet vår løsning, og administrasjonen av tillatelser minimeres. Som oftest tjener alle innen organisasjonen på at IDC blir installert, sier Pierre stolt.
 
IDC gjør store og komplekse installasjoner lette å administrere, håndtere og få oversikt over, i og med at alt kobles sammen i ett system. IDC har med suksess blitt installert hos flere store organisasjoner der mange personer forflytter seg, som kommuner og høyskoler. Med servicestasjonene som kan kobles til IDC kan brukerne, kortinnehaverne, selv administrere sine kort. I servicestasjonene kan de for eksempel la seg fotografere, registrere personopplysninger og sperre tapte kort.
 
– Utviklingen av IDC fortsetter hele tiden. Vi øker stadig funksjoner og antall systemer vi kan integrere mot IDC. Vi er bare i begynnelsen av historien om IDC, men allerede nå er det et system verdig seier i Security Awards. Det er veldig, veldig gøy, avslutter Pierre.
 
Vellykket IDC-seminar
Det var en glede å kunne invitere til IDC-seminar i PAS Cards lokaler på Lysaker
onsdag 4. og torsdag 5. september. Pierre Parrman, produktansvarlig IDC, tok turen fra Stockholm for å presentere løsningen nærmere for noen av våre kunder.
 
 
 
 
IDC står for IDentity Connector og er en systemløsning som gjør det mulig å koble sammen flere systemer som håndterer identiteter. I praksis betyr det at en mengde funksjoner, for eksempel utlån, betalinger, bookinger samt adgangs- og utskriftsfunksjoner, kan samles på ett eneste kort. Og alt administreres fra ett og samme grensesnitt.

Deltakerne fikk nyte en god frokost eller lunsj mens de lærte mer om IDC. Det var en uformell og hyggelig stemning på seminaret, med god tid til spørsmål og god dialog mellom PAS Cards representanter og deltakerne.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nøkkelbrikke med revolusjonerende resultat ved lasergravering.
Nøkkelbrikken er både anvendelig og holdbar, men det absolutt beste med Bakelitt Pro er det uslåelige resultatet ved lasergravering. Aldri før har vi vært i stand til å lasergravere med slik klarhet og skarphet!
Bakelit ProPAS Card har et stort utvalg av produkter med RFID-teknologi som kan personaliseres. Nøkkelbrikker med lasergravert motiv er meget populære RFID produkter og PAS Card etterstreber å utvikle og utvide utvalget for å dekke kundens behov.


- Bakelitt har vært en av våre mest populære brikker, men mange av våre kunder har bedt om et mer synlig resultat ved lasergravering av disse brikkene. Derfor har vi nå utviklet Bakelitt Pro, som har samme populære form som den originale Bakelitt brikken, men som gir et helt annet resultat ved lasergravering. Bakelitt Pro er med andre ord, et etterlengtet produkt, sier Thomas S. Preus, daglig leder hos PAS Card.

Nøkkelbrikken veier bare 3 gram, den er tynn og har en glatt overflate. Bakelitt Pro sin RFID chip er bakt inn i plasten og brikken består derfor av kun ett stykke plast, hvilket gjør den veldig holdbar. Materialet i nøkkelbrikken gir et resultat ved lasergravering som er overlegen alle andre. Bakelitt Pro leveres som EM eller Mifare brikke, men er også tilgjengelig som kombibrikke med chip for både EM utlesing- og Mifareutlesing/koding i samme brikke.

- Resultatet ved lasergravering på Bakelitt Pro kan egentlig ikke sammenlignes med de tidligere versjonene av Bakelitt brikkene. Dette er akkurat hva vi har ønsket å kunne tilby våre kunder, og det er morsomt at med Bakelitt Pro, har vi kommet i mål. Vi forventer at dette vil være vår mest populære nøkkelbrikke i høst, sier Thomas S. Preus.
 
 

Biometrileser for utendørs bruk

Hold øynene åpne for et etterspurt tilskudd til vår populære leserserie!
I høst presenterer vi en biometrileser for utendørsbruk.

 
Leseren hører til i den elegante serien Scoria Bio, men denne nye modellen er tilpasset utendørs bruk. Den har beskyttelsesklasse IP66 og vil  kunne kombineres med EM- eller Mifare-lesere eller med en tilhørende tastatur. Dessuten kommer leseren til å finnes i flere ulike farger, akkurat som våre eksisterende Scoria-lesere gjør. Nye muligheter for et attraktivt og sikkert dørmiljø med andre ord!
 
 
Bufdir valgte PAS Card
PAS Card har i en anbudsrunde vunnet kontrakten med bestillingssystem og produksjon av ID-kort for Barne-, ungdoms og familiedirektoratet (Bufdir) og Barne-, ungdoms- og familietaten (Bufetat). Barne-, ungdoms og familiedirektoratet (Bufdir) er det øverste organet i Barne-, ungdoms- og familietaten (Bufetat). Bufetat er underlagt Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet. Totalt har Bufdir og Bufetat over 5 000 ansatte delt inn i 5 regioner. Hver lokale avdeling skal bestille ID-kort for sine ansatte gjennom PAS Card sin nettportal PAS Online.

For direktoratet var det viktig at bestillingssystemet var brukervennlig og funksjonelt for enkel bestilling og administrasjon av deres ID-kort med adgangsfunksjon de neste årene. PAS Online ble valgt ut fordi systemet er veldig brukervennlig, og det at det er over 17 000 bedrifter og 22 000 administratorer som daglig bruker systemet for deres ID-kort gir en god indikasjon på at mange er enige i det.

PAS Card var en av 10 som leverte inn tilbud og vi ser det som et godt tegn på at PAS Online blir godt mottatt i det norske marked.

For mer informasjon, kontakt PAS Card så kan vi demonstrere systemet og se hvordan det kan tilpasses dine bestillinger. www.pasonline.no

  

 

PAS Card blir samarbeidspartner med Foreningen Norske Låsesmeder
PAS Card er en totalleverandør av produkter og tjenester knyttet til plastkort og produkter for RFID, adgangs- og verifiseringsteknikk. Vi leverer alle typer kort, nøkkelbrikker, plastkortprintere, og tilbehør. I tillegg tilbyr vi programvare og løsninger for kryptert web-bestilling av kort og brikker, besøkssystemer og IDC, som er en løsning for å samle flere identiteter i ett brukergrensesnitt. Vi tilbyr også tjenester som service, vedlikehold og opplæring på printere og programvare.
 
Siden etableringen i Norge, har PAS Card videreført sin nordiske strategi med å bli en ledende leverandør på tjenester og tilbehør for sikker og enkel adgangsadministrering. Vi er meget glade for å bli akseptert som samarbeidspartner i Foreningen Norske Låsesmeder, og ønsker å tilby medlemmene gode produkter og brukervennlige løsninger.
 
Foreningen Norske Låsesmeder har, som de selv beskriver det, som formål “å samle utøvere av låsesmedfaget som betjener sluttbrukermarkedet i en felles bransjeorganisasjon, styrke medlemmenes kompetanse og arbeide for gode utdanningsmuligheter samt fremme standardisering og kvalitetskontroll, sikre god yrkesetikk innenfor låsesmedfaget, ivareta medlemmenes interesser og bidra til gode samarbeidsforhold.”
 
Vi ser det å bli tatt inn som samarbeidspartner, som en anerkjennelse av vårt arbeid mot det norske markedet. 
Vi ser frem til et godt og utviklende samarbeid med kunnskapsrike medarbeidere i foreningens medlemsbedrifter.
 
 
Ett enkelt kort for Universitetet i Gøteborg
I siste nummer av svenske Aktuell Säkerhet  kan du lese om PAS Cards IDC systemet og hvordan det har blitt en suksess for Universitetet i Gøteborg. Ansatte og studenter ved Universitetet i Gøteborg hadde tidligere opptil fem forskjellige kort for å få adgang i de ulike lokalene, låne bøker, kopi/print og kantine. I dag bruker de ett og samme kort overalt.
 
PAS Cards prosjektdirektør, Pierre Parrman, sier at adgangskontroll skal være enkel og beskriver hvordan IDC kan forenkle både håndtering, administrasjon og vedlikehold. Det øker også sikkerheten når kortene kan enkelt sperres eller gis en begrenset gyldighet, noe som reduserer risikoen for uvedkommendes tilgang til lokalene.
 
IDC kobler sammen eksterne systemer som deretter administreres fra ett enkelt grensesnitt. Dette er er unikt for IDC og er en del av PAS Cards visjon; åpne systemer med standardiserte grensesnitt som forenkler arbeidet for kunden.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Låsgruppen valgte PAS Card

Låsgruppen er en nasjonal sikkerhetsleverandør, og skal være den ledende kjede av låsesmedforretninger med formål om salg, prosjektering, installasjon, drift og service av komplette sikkerhetsløsninger med høy kvalitet. Låsgruppen AS valgte PAS Card på bakgrunn av den store bredden i produkter og tjenester, alt fra RFID produkter med tilbehør og programvarer som utfyller våre egne produkter og tjenester på en god måte.

 
 
Thomas S. Preus fra PAS Card AS og Svein H. Dahle fra Låsgruppen AS
PAS Card har signert en stor og viktig avtale med Låsgruppen. Låsgruppen med sine 16 avdelinger i Norge har som mål å ekspandere. Låsgruppen leverer komplette elektroniske sikkerhetsløsninger i tillegg til de tradisjonelle låsesmedproduktene. I praksis betyr dette at PAS Card skal levere alt av RFID-produkter som nøkkelbrikker og adgangskort, og tilbehør til dette. Låsgruppen valgte PAS Card fordi vi har løsninger som PASonline, som gir Låsgruppen mulighet til å tilby kunden et administrativt verktøy for bestilling av kort, brikker og tilbehør. Vi har også et bakgrunnssystem (IDC) som gjør at kunden kan administrere flere identiteter og systemer gjennom et felles brukergrensesnitt. IDC gjør at operatøren kun behøver å forholde seg til ett system.
 
 – I siste runde sto det igjen to leverandører, og PAS Card vant finalen. Det er vi stolte av, sier Preus.
Innvielsesfest – TILBUD!
 

Vi hadde gleden av å invitere til innvielsesfest tidligere i november,
for å feire at vi har fått nye, flotte lokaler.

Takk til alle som var innom, det var hyggelig å møtes og prate sammen i en uhøytidelig setting.
Festen ga mersmak og vi håper å kunne gjenta suksessen. Vi håper at enda flere har mulighet til å bli med neste gang!
 
 
 
Vi har flyttet!

 

Tirsdag 10. juli var vi klare i nye lokaler i Strandveien 55.

Det har nå gått ett år siden Bicoda AS/Plastkort Norge ble en del av PAS Card. Veksten har vært over all forventning; etterspørselen etter våre tjenester øker stadig og dermed er det behov for å øke kapasiteten.

Vi gleder oss over å ha funnet nye, større lokaler med plass til fortsatt vekst og til og med sjøutsikt!  
 
 
Våre nye adresse er:
PAS Card AS
Besøk og levering:
Strandveien 55, 1366 Lysaker
 
Postadresse som tidligere:
Postboks 387, 1326 Lysaker
 
 
 
PAS Card i fusjon med Nexus

– PAS Card og Nexus vil revolusjonere sikkerhetsbransjen

Nexus og PAS Card vil fra og med den 24 august være del av samme konsern og knyter dermed sammen fysisk og logisk aksess. Dette for å kunne tilby markedet kostnadseffektive helhetsløsninger fra en og samme leverandør. Målet er å revolusjonere sikkerhetsbransjen med nye, åpne løsninger.
 
Møt oss i PAS Card på Eliaden 2012. Du finner oss på stand nr. C04-05


På Eliaden 2012 vil vi vise våre nyeste produkter og løsninger innenfor sikkerhet og adgangskontroll.

Vedlagt finner du en link slik at du kan registrere deg som vår gjest på Eliaden 2012. Gå inn på www.eliaden.no/registrering

Når du klikker på linken kommer du til en registreringsside. Tast inn vår kode (koden får du ved å kontakte oss på post@plastkort.no) Fyll ut registreringsopplysningene og få gratis adgang til Eliaden som vår gjest.

Eliaden 2012 arrangeres på Norges Varemesse, Lillestrøm mandag 4. - torsdag 7. juni 2012. Her vil hele bransjen møtes for relasjonsbygging og faglig oppdatering. Kom du også!
• Ny nordisk produktsjef
Vi ønsker Peter Bergström velkommen til PAS teamet. Peter har siden oktober jobbet som produktsjef Norden.
 

 - Det føles veldig bra å kunne etablere en egen produktorganisasjon i PAS Card. Mulighet til å ta for seg alle de ferdigheter som bedriften har, og være med på å utvikle PAS Card sin produktportefølje ytterligere, ser jeg på som en veldig spennende utfordring, sier Peter
 
 
 
Peter kommer fra ASSA hvor han jobbet som produktsjef innen adgangssystem.

For mer informasjon, kontakt Peter Bergström @ peter.bergstrom@pascard.se
 
• Nye tjenestebevis for Statens vegvesen
  Vi i PAS Card er stolte over å ha vunnet anbudet på nye tjenestebevis til Statens vegvesen.
 
 

Tusenvis av ansatte bruker dette tjenestebeviset som ID-kort, enten de er på kontoret eller ute på anlegg. Det samme kortet fungerer som et berøringsfritt adgangskort, som de ansatte kan bruke for å "låse opp" dører til sine kontorlokaler. Kortet er utstyrt med PKI chip, som gir mulighet for bedre datasikkerhet. Kortinnehaveren logger seg på PC'en med kortet og PIN-kode. Når hun tar med seg kortet og forlater PC'en, låses den for bruk av uvedkommede.
 
• Kiwi har lansert ny avtale
Kiwi har kommet med en ny avtale, inspirert av sin velkjente bleieavtale. Vi er stolt leverandør av det nye kortet som skal erstatte bleiekortet, vi har levert tidliger.
 
 

Den nye B&T-avtalen gir kunden hver 4. pakke bind, tamponger og truseinnlegg gratis. Det nye kortet kombinerer begge avtaler, slik at man kun trenger ett kort.

Eksisterende bleiekort kan brukes i forbindelse med B&T-avtalen, men disse skal fases ut over tid.
 
• Plastkort Norge blir en del av PAS Card
Plastkort Norge har siden 1998 blitt en betydelig leverandør av plastkort og korttilbehør i det norske markedet. I høst ble vi en del av PAS Card-gruppen, som har som målsetting å bli markedsledende i Norden innen Plastkort, ID-kort, RFID produkter, Adgangskort og tilhørende IT-løsninger. Gjennom å ha markedets høyeste servicegrad og de beste produktene på hvert område, skal vi kunne levere den mest optimale løsningen for våre kunde. Plastkort Norges grunnlegger og daglig leder, Thomas S. Preus, kommer til å fortsette å drive bedriften sammen med ledelsen i PAS Card.
 
Vi er i dag etablert i Sverige (Stockholm, Husqvarna, Göteborg og Malmö), Danmark København og Århus) og Norge (Oslo). I tillegg til våre produkter, lever vi tjenester som service, support, vedlikehold og opplæring på printere og programvare 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mer informasjon finner du på www.pascard.se

– Vår internasjonalisering skjøt fart i fjor på denne tiden, da vi etablerte oss i Danmark. Nå tar vi neste steg og skal vokse ytterligere innen alle våre virksomhetsområder med Norden som base. Å ha en veletablert og erfaren partner som Plastkort Norge, kommer til å fremskynde arbeidet med å utvikle ID Solution-konseptet på det norske markedet. Plastkort Norge bidrar med et, for oss, helt nytt konsept innen distribusjon av kortrelaterte produkter og en godt utviklet teknisk plattform. Det er noe vi på vår side kan utvikle både i Sverige og Danmark, sier Freddie Parrman, adm. dir. i PAS Card International. Han er åpen for at det kan bli enda flere oppkjøp på det nordiske markedet.

– Kompetansen og de webløsninger PAS Card bidrar med, gjør det mulig å tilby en betydelig mer komplett produktportefølje til det norske markedet. Å få 40 nye kolleger som kan støtte oss i denne utviklingen, er en betydelig fordel for oss, sier Thomas S. Preus, daglig leder i Bicoda / Plastkort Norge.

Fakta om PAS Card gruppen
Pas Card er en betydelig skandinavisk aktør innenfor ID- og adgangskort, nøkkelbrikker og tilhørende IT-systemer. Bedriften selger og utvikler produkter og tjenester for sikker identitetshåndtering i kombinasjon med multifunksjonskort. Pas Card har 49 medarbeidere fordeltpå syv service- og salgskontor i Norden. I løpet av det neste året vil PAS Card gruppen passere en omsetning på 100 millioner. 
 
 
 
 
 
• 2 nye medarbeidere på laget!

Siden Påske har vi fått to nye medarbeidere.

Merete blir vårt blide og serviceinnstilte ansikt utad. Ved første kontakt med Plastkort Norge er det Merete du møter. Hun vil hjelpe deg med å finne de beste løsningene som dekker ditt kortbehov.

Marius blir å finne i produksjonsavdelingen. Han har god erfaring og teknisk innsikt som er viktig for en optimal produksjon. Marius vil bli prosjektansvarlig for mange av våre faste kunder.

Vi ønsker Merete og Marius velkommen

Lysaker 06.05.11
• Solberg Extreme Motor Show
For andre året på rad arrangeres Solberg Extreme Motor Show for fullt hus på Telenor Arena. Plastkort Norge har i år, som i fjor levert utstyr for utstedelse av akrediteringskort. Arangørene var fornøyd med fjorårets leveranse og valgte i år å kjøpe egen maskin. Datacard SP 35 ble valgt for å kunne skrive ut serier med kort fra database.

Se mer om arrangemente her: http://solbergmotorshow.no/
 
• Røde Kors
Plastkort Norge leverer nytt registreringssystem for enda en gruppe i Røde Kors. I tillegg til de 2 systemene vi har levert, skal vi nå opprette det tredje systmet for registrering og godkjenneing av informasjon til ID-kort. De ansatte logger seg på og registrerer data og bildet som trengs for å lage ID kort. Produksjon skjer hver 14. dag og går automatisk, uten at det trengs å bruke mye ressurser fra Røde Kors sin side.
 
Lysaker 19.11.10
• G-Sport bestiller gavekort
Julen nærmer seg og det er gavekortsesong. G-Sport fyller opp lageret med gavekort, og det var leveringstiden som var avgjørende for valget av Plastkort Norge. Leveringstid på råkort helt ned i en uke, mot normalt 2-3 uker kan være avgjørede for kunden.
 
Lysaker 05.11.10
 
• Få julebonus hos MENY
1. november lanserte MENY sin julebonuskampanje. Handle 5 ganger innen 15. desember for 500,- eller mer, og motta en gavesjekk på kr 200,-. Plastkort Norge har levert plastkort montert i folder og papirkort til kampanjen. En stor ordre, med tidspress kom vell i havn da foldere med kort ble distribuert til MENY sin 155 butikker i uken før kampanjen ble lansert.
 
 
Lysaker 01.11.10
• G-SPORT fornyer avtalen
Gresvig har inngått en forlengelse av avtalen med Plastkort Norge om produksjon og levering av Klubbkort til G-SPORT sine butikker.
Det er nå 3 års siden vi startet med produksjon av plastkortene som brukes til å knytte idrettsklubber og lag til G-SPORT sine butikker. Medlemmene mottar et kort fra sin lokal butikk som gir fordeler til både brukeren og klubblaget.
 
Kontakt din lokal butikk og hør hvilken avtale din klubb kan oppnå.
 
Lysaker 15.10.10
 
 
  
 
• Ny storlevering til Kiwi

 
KIWIs bleieavtale har 10-års jubileum, og den har vært en formidabel suksess. Plastkort Norge leverer Bleiekort som brukes for registrering av bleiekjøpene.
 
Det var nå behov for flere kort og Plastkort Norge ble igjen valgt som leverandør. Kortene fra opptrykket leveres i løpet av oktober.
 
 
Lysaker 01.10.10
• Miljøvennlige plastkort
 
Som et ledd i vår satsing på å tilby kunden et miljøvennlig alternativ, kan vi nå levere kort i BioPVC. Ved opplag som blir produsert i våre plastkortprintere kan vi nå tilby å levere kort som brytes ned naturlig i naturen.
 
Biodegradeable PVC (bioPVC ™) er et miljøvennlig materiell som brytes ned natrulig. Har samme egenskaper som et vanlig plastkort, men i motsettning til et vanlig PVC kort, så oppløses dette hvis det kommer i et "frodig" miljø. (kompost eller anne organisk avfall)

Et godt alternativ hvis du ønsker en miljøvennlig profil.  Se også våre serie med miljøvennlig tilbehør. (trykk her)

 
 
Lysaker 08.09.10
• Følg oss på Facebook og Twitter
Nå har du mulighet til å få nyheter og spesielle produkt presenetasjoner på vår Facebook og Twitter sider. Meld deg på ved å trykke på ikonene under og velg "Liker" knappen på Facebook og "Follow" på Twitter.
 
    
                              
• VG-lista Top 20

Plastkort Norge har levert akrediteringskort til VG-lista Top 20-showene. Showet i Oslo er Skandinavias største folkearrangement og har opp mot 100 000 publikummere på Rådhusplassen hver sommer.

Her kan man oppleve det beste av norske artister krydret med utenlandske stjerner. VG-lista Topp 20 Turné besøker de 4 største byene i Norge:

Oslo 18. juni, Stavanger 30. juni, Trondheim 7. juli og Bergen 14. juli

VIP-kort og kort til crew og artister er blant kortene vi har produsert for showet. Vi ønsker alle som deltar, en flott sommer med bra musikk! 

Lysaker 16.06.10
 
 
 
 
 
 
 
• Produktnyhet - Miljøvenlig

 
 
Lysaker 02.07.10
 
 
• Nyhet! In-line kort.

In-line kort er et spennende alternativ til vanlige plastkort. In-line kort ligger som en del av et brevark, ofte en faktura, og er i utgangspunktet laget av papir. Men man kan legge plastfolie over baksiden eller for- og baksiden, for å gjøre kortet mer bestandig. In-line kort egner seg godt som medlemskort, og fordelen er at man kan printe på dem med en vanlig laserprinter.

Lysaker 14.06.10
 
 
• NBBL - oppdrag fullført!
Hovedkjøringen av kortene til Norske boligbyggelag er nå fullført og kunden har gitt oss veldig positiv tilbakemelding. For vår del, er vi meget fornøyde med pakkemaskinen vår, som virkelig har fått kjørt seg på denne jobben. Vi gleder oss til videre samarbeid med NBBL.
 
Lysaker 25.03.10
• Tele2

En gang iblant må man sprenge rammene - og det fikk vi gjøre med ladekort for Tele2. Kortene er større enn vårt vante plastkort-format, 86 x 54 mm. Ladekortene for Tele2 Kontant er på 82 x 66. Opplaget på 480 000 kort ble levert i 0,3 mm tykkelse, mot normal kredittkorttykkelse som er 0,76 mm. Er du interessert i å få dine trykksaker laget i plast, ta kontakt for mer informasjon om hva vi kan tilby.

Lysaker 29.01.10

• Plastkort Norge leverer produksjonsutstyr for akrediteringskort.
Solberg Extreme Motorshow som arrangeres i Telenor Arena lørdag 21. november utsteder akkrediteringskort med utstyr levert av Plastkort Norge. Kortprinteren Datacard SP 35, fargebånd og kort brukes til de ca 600 akkrediteringene som blir delt ut. Arrangøren la vekt på god service og rask leveringstid da Plastkort Norge ble valgt.
 
Lysaker/Fornebu 20.11.09
• Color Line velger Plastkort Norge.
Color Line tilbyr kortkonsepter som Color Club og TruckersClub, som er fordelsprogram for reisende. Plastkort Norge er valgt som leverandør av TruckersClub kort. Kortet utstedes til sjåfører i transportbransjen som bruker Color Line sine ferger til sine transportoppdrag. Plastkort Norge produserer råkort som personaliseres, festes på carrier, falses og konvolutteres. Personalisering og pakking i våre lokaler på Lysaker gir et tett og effektivt samarbeid som vi ser frem til.
 
Lysaker 15.10.09
• Plastkort Norge skal lage medlemskort for Norske Boligbyggelag.
Norske Boligbyggelag er samlet sett den største aktøren i det norske boligmarkedet. Deres 789 000 medlemmer gjør NBBL til landets fjerde største medlemsorganisasjon. Det gir styrke til å forhandle fram gode avtaler. Se medlemsfordelene her
 
Plastkort Norge skal produsere, personaliser, pakke og sende ut medlemskort til de medlemmene som ønsker medlemskort de neste 2 åren.
 
Lysaker 01.07.09
2-3 ganger i mnd sender vi ut nyheter og aktuelle tilbud. Meld deg på eller av vår liste ved å trykke her.
• Plastkort Norge stiller ut på Grafiske Dager 09

Grafiske Dager 2009 - 7. og 8. oktober er det største bransjearrangementet som finner sted i 2009. Norges Varemesse blir den naturlige møteplassen for alle i bransjen som vil holde seg oppdatert, knytte kontakter, gjennomføre kundemøter og presentere nyheter på en effektiv måte. Hvis du registrerer deg på www.grafiskedager.no har du gratis adgang, til både messen og alle seminarene!

Plastkort Norge stiller ut sammen med Neopost, og vi vil blant annet vise frem vår nye pakkemaskin. Vi ser frem til å treffes for en hyggelig prat!
 
 
• Plastkort Norge utvider sin produksjon
For å dekke økningen i etterspørselen på medlemskort og fordelskort, utvider vi nå med en maskin for montering av kort på brevark og automatisk konvoluttering. Med kapasitet på 1 600 kort i timen blir vi sterk rustet til å ta unna for denne type ordre.
 
For mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg å nå dine medlemmer på en rask og effektiv måte, ta kontakt med Thomas på telefon 67 11 90 00, mobil 90 19 75 45 eller mail: thomas@plastkort.no
 
Lysaker 01.07.09
 
 
 
• Plastkort Norge har flyttet til større og bedre lokaler
Etter mange år i Strandveien 37, flytter vi nå til nye dobbelt så store, og mer moderne lokaler i nabobygget. Økt omsetning gjør at vi har vokst ut av våre eksisterende lokaler. Med dobling av produksjonen og et større utvalg av varer i nettbutikken var det behov for større og mer tilpassete lokaler. Vi er på plass i 3. etg. av Strandveien 35 fra 6. juli og produksjonen vil ikke bli berørt av flyttingen. I de ny lokalene vil vi øke kapasiteten og blir godt rustet mot høstsesongen.
 
Vi beholder eksisterende postadresse, men bytter samtidig telefonr til 67 11 90 00.
 
Vi ønsker alle en god sommer!
 
Lysaker 27.06.09
• Elevkort for videregående skoler tilhørende Oslo kommune
Alle elever i videregående skoler tilhørende Oslo Kommune får utstedt ID kort med felles design, personalisert med bildet, fødselsdato og strekkode. Kortene vill fungere til utlån av bøker på skolenes biblioteksystemet og ID for de fordeler som gis skoleungdommene, deriblant lavere pris på kollektivtransport innen fylket. Plastkort Norge produserer kortene forløpende fra skolestart i august.
 
Oppdragsgiver er Oslo Kommune ved Utdanningsetaten. Ønsker du mer informasjon om hva vi kan lever til din skole? Kontakt oss nå så ser vi på løsninger for levering allerede til høsten. Send oss en mail med din kontaktinformasjon. Trykk her
 
Lysaker 29.06.09
• Kiwi har lansert elektroniske Bleiekort.
Kiwi Norge har innført elektroniske bleiekort . Dette vill erstatte stemplingskortene i papir som er brukt av småbarnsforeldre i flere år. Ved fremvisning av kortet,  vill strekkoden registreres elektronisk, slik at hver 4. pakke er blir gratis.
 
Plastkort Norge leverer kortene ferdig personalisert med strekkode.
 
Lysaker 15.06.09
 
 
• Røde Kors Omsorg med nye ID-kort
Både i nasjonalt og internasjonalt arbeid streber Røde Kors etter å forebygge og lindre menneskelig lidelse.
Røde Kors Omsorg som blant annet omfatter Visitor støtte i fengsel, Stopp volden og Besøkstjeneste. Aktiviteter rettet mot eldre, ensomme, folk som trenger å etablere nye nettverk og andre.
 
Plastkort Norge har levert internett tjeneste for bestilling og godkjenning av kort. På faste tider lastes det ned lister og bilder som brukes i produksjon av ID-kort. Kortene pakkes og sendes hjem til brukeren.
 
Lysaker/Oslo 15.05.09
• Stolte medlemer av Grønt Punkt Norge
Grønt Punkt Norge AS sikrer og administrerer finansiering av returordningene for plast-, metall-, og glassemballasje, emballasjekartong, drikkekartong og bølgepapp. I tillegg drifter Grønt Punkt Norge AS innsamling og gjenvinning av plastemballasje, emballasjekartong og drikkekartong på vegne av Plastretur AS og Norsk Returkartong AS.
 
 
Se mer på http://www.grontpunkt.no/    
                                                   
Lysaker 02.02.09                                                               
 
• Nytt Taxikort
Taxusgruppen er et formalisert samarbeid mellom 6 av Norges største taxiselskaper, etablert i et felles selskap, Taxus Norge AS. Taxus Akershus AS er driftsselskapet til Asker og Bærum Taxi og Nedre Romerike Taxi. Nå lanseres Taxikort for bruk til kunder som et betalingsmiddel. Kortene kodes og personaliseres med preging.
 
Lysaker 12.12.08
 
 
• Adecco velger igjen Plastkort Norge
Adecco velger igjen Plastkort Norge som leverandør av fordelskort for sine ansatte.
Adecco har siden 2005 vært Norges ledende bemanningsselskap og har 12 000 medarbeidere.
 
Lysaker/Oslo 22.12.08
• Maxbo med Kundekort i plast.
Butikkene/Byggvarehusene som drives av Løvenskiold Handel utsteder kort til sine kontokunder. Kundene registrerer sine kjøp med kortet for fakturering.
Kortene trykkes i 4+4 farger fra offset og personaliseres med strekkode.

Lysaker 05.11.08
 
 
• Plastkort Norge overtar produksjonen av Gavekortene til Expert kjeden.
Med 190 elektrobutikker i Norge så er det et store mengde med elektroniske gavekort som utstedes før jul. Vi trykker råkort i 4+4 farger, og kortene levers med kodet magnetstripe i tillegg til strekkode som printes på side 2.

Lysaker 13.11.08
• Volvat Medisinske Senter velger kort fra Plastkort Norge, for sine fremtidige medlemskort
Volvat kortene trykkes i 2+2 farger og personaliseres med navn, kundenr og utløpsdato.

Lysaker 10.11.08
 
 
• Norges Seilforbund velger printløsning fra Plastkort Norge.
Norges Seilforbund velger å utstede sertifikat for sine kurs og dette gjøres på plastkort. En printerløsning som kunne brukes mot MAC var viktig for dem. Evolis sin Tattoo printer kan brukes både mot MAC og PC.

Lysaker 13.10.08  
• Byggmakker med Kundekort i plast.
Butikkene som drives av Norgros i Byggmakker kjeden utsteder kort til sine kontokunder. Kundene registrerer sine kjøp med kortet for fakturering. Kortene blir personalisert, montert på personlig brev og pakket i konvolutt. Sendes ut med Posten.

Lysaker 01.09.08
 
 
• Plastkort Norge produserer Kinokort for Kinosonen i Trondheim.
Kinosonen er et nytt klubbkonsept for kinopublikum. Som medlem i Kinosonen vil du motta et medlemskort som gir deg rabatt på kinobillettene på alle ordinære visninger.
 
Kort trykket i 4+4 farger med magnetstripe. Personalisert med nr for å leses av på billettautomater.
 

Lysaker 05.08.08
 
 
• Norges Eiendomsmeglerforbunds medlemmer utstyres med medlemskort for å synliggjøre fordelene de har som medlem.

NEF ønsker å gjøre medlemmene bevisste på de fordeler de har ved å være medlem. Disse synliggjøres nå ved å bli presentert på kortet, i tillegg til at kortet refererer til en hjemmeside der alle fordelene er presentert. Det hjelper NEF med å holde medlemsfordelene oppdatert overfor brukeren.
Kortene blir produsert som råkort fra offset for så å preges med medlemmets navn og medlemsnummer.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Lysaker 17.12.07

• G-SPORT velger Plastkort Norge som leverandør for Klubbkort.
Butikkene tilsluttet G-Sport kjeden utsteder kort til medlemmene i sine samarbeidende idrettsklubber. Dette gir klubbens medlemmer fordeler ved å handle i G-Sport-butikken klubben har avtale med. Kortene blir personalisert med klubbens logo og en strekkode for å registrere salget.
Har du butikk som kunne tenke seg en slik løsning, kontakt oss for å se hvilken løsning som passer deg.

Lysaker 11.12.07
 
 
• Plastkort Norge pakker og sender ut kort til sluttbruker.
Ønsker du å utstede kort til medlemmene eller kundene, så kan Plastkort Norge personalisere, montere og pakke kort for utsending med Posten rett til sluttbruker.
Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Lysaker 11.11.07
 
 
• Fordelskort for kunder i frisørsalongene tilknyttet Thomas Hill.
Thomas Hill Norge AS er et selskap med Norske frisører som medeiere. Selskapet produserer hårprodukter til frisørsalonger i Skandinavia. Thomas Hill Norge AS utvikler nye produkter kontinuerlig, i samarbeid med frisørene. Den tette informasjonsflyten mellom frisørene og Thomas Hill's utviklingsenheter er sentral i produktutviklingen og den høye kvaliteten på produktene de leverer.  Kundekortet fungerer som et klippekort og jo mer kortet brukes, jo flere fordeler får kunden. 

Lysaker 30.08.07


• Vi utvider produksjonen med ny pregemaskin.
Er du en av de som ønsker preging (uthevet skrift) på dine kort? Preging kjenner vi fra kredittkort og gir det lille ekstra for at ditt kort skal bli unikt. Når kortet blir preget brukes en egen maskin som presser ut skriften i tillegg til å legge topping i egen farge over det som blir preget.
Kontakt oss for levering av dine medlems/fordelskort med eller uten preging. post@plastkort.no

Lysaker 24.06.07
 
Nettbutikk
PAS Online
Nexus
Nyheter
Stanley Security velger PAS Card
Fra 1. september 2014 produserer PAS Card alle kort for Stanley Security.
PAS Card og Stanley Security har signert en avtale der Stanleys kunder skal bruke PAS Online, PAS Cards sikkre webportal for bestilling av kort, nøkkelbrikker og tilbehør.

 
Les mer her.
 
 
 
Magicard er blitt Mac-kompatibel
 
Ultra Electronics ID lanserer en ny printerdriver som gjør at Magicard plastkortprintere nå kan brukes sammen med Mac maskiner som kjører på Mac OS X operativsystem.
 
 
 
 
                                               
 
NYHET! Elko symbolgenerator
I samarbeid med Elko har vi utviklet en symbolgenerator for
 
 
 
                                               
 
PAS Card ekspanderer til Tyskland
PAS Card AS tar steget inn på det europeiske markedet gjennom morseslskapet neXus' oppkjøp av tyske INTRAPROC GmbH. Gjennom oppkjøpet introduseres PAS Cards virksomhet i Europa og neXus fortsetter sin offensiv ved å utvide konsernet og etablere sitt tredje kontor i Tyskland.  Oppkjøpet av INTRAPROC forankrer ytterligere neXus tilbud av Fysisk og Logisk Access.  
LES MER
Julebonus fra Meny
 

Med november kommer juleforberedelser! For fjerde år på rad er det PAS Card som leverer plastkortene til Menys julebonus kampanje.
 
 
                                               
Systemløsningen IDC – vinner av Security Awards!
 
Systemløsningen IDC ble vinner av Security Awards i kategorien Årets IT-sikkerhetsløsning.
 
 
                                               
Vellykket IDC-seminar


PAS Card inviterte til IDC seminar i september.
 
 
                                               
Nøkkelbrikke med revolusjonerende resultat ved lasergravering.

Bakelit Pro

Nøkkelbrikken er både anvendelig og holdbar, men det absolutt beste med Bakelitt Pro er det uslåelige resultatet ved lasergravering. Aldri før har vi vært i stand til å lasergravere med slik klarhet og skarphet!
 
 
                                              
 
Følg oss på Instagram!
 
 
  
Ny biometrileser
 

Hold øynene åpne for et etterspurt tilskudd til vår populære leserserie!
I høst presenterer vi en biometrileser for utendørsbruk.

 
  
PAS Card blir samarbeidspartner med Foreningen Norske Låsesmeder
 
Vi er meget glade for å bli akseptert som samarbeidspartner i Foreningen Norske Låsesmeder, og ønsker å tilby medlemmene gode produkter og brukervennlige løsninger.